fbpx

Skip links

Arrangementer

For booking av arrangementer, kontakt oss på: E-post: post@lindlandgard.no | Mob: +47 915 49 960.

Barnebursdag

Å feire bursdag på gården er en kjempeopplevelse for barna. Vi dekker opp langbord og serverer pølse og brus. Annen mat er mulig etter avtale. Barna får også is, og foreldrene kan gjerne ta med egen kake dersom de ønsker det. Det er mulig å velge to aktiviteter. Vi tilbyr ridning, klatring og laserskyting på blink.

Pris: 185,- per person. Minimum ti personer.
Meld fra om eventuelle allergier og andre behov for tilrettelegging.

Hallovenn

Hvorfor gå på Halloween når du heller kan gå på Hallovenn på Lindland Gård? Vi arrangerer Hallovenn hvert år hvor barna kan komme utkledd eller slik de vil. Det viktigste er at de får oppleve en morsom feiring med gøye aktivitetsløyper.

Alle barna får utdelt parkkart med forskjellige poster de kan besøke med forskjellige overraskelser. Dette er noe barn flest synes er veldig spennende. Kiosken og gårdsbutikken er også åpen dersom man vil ha litt mat og drikke.

Utleie

Vi leier ut lokalene på Lindland Gård til ulike arrangementer, bl.a. barnedåp, konfirmasjon, bursdager og bedriftsmøter. Dersom det skulle være av interesse kan du ta kontakt på e-post gunn@lindlandgard.no for mer informasjon eller booking.