fbpx

Skip links

Arrangementer

For booking av arrangementer, kontakt oss på: E-post: post@lindlandgard.no | Mob: +47 915 49 960.

Barnebursdag

Å feire bursdag på gården er en kjempeopplevelse for barna. Vi dekker opp langbord og serverer pølse og brus. Annen mat er mulig etter avtale. Barna får også popcorn og is, og foreldrene kan gjerne ta med egen kake dersom de ønsker det. Det er mulig å velge to aktiviteter. Vi tilbyr ridning, klatring, laserskyting på blink og aktivitetsløype.

Pris: 170,- per person. Minimum ti personer.
Meld fra om eventuelle allergier og andre behov for tilrettelegging.

Dagsleir

Å tilbringe en hel dag på Lindland Gård fra start til slutt er en unik opplevelse for barna. Dagsleiren starter kl 09:00 og varer til 15:00. Dagen starter med fòring av dyrene på gården, og resten av dagen går med til forskjellige aktiviteter i parken.

Pris: 490,- per barn. Inkludert et måltid.

Meld fra om eventuelle allergier og andre behov for tilrettelegging.
Det er bindende påmelding og ikke værforbehold ved dagsleir. Ta derfor gjerne med et ekstra skift med klær etter været.

Vi vil komme tilbake med konkrete datoer for dagsleirene i 2021.

Julemarked

For å komme i skikkelig julestemning anbefaler vi et besøk hos oss når det nærmer seg jul. Da vil det være ulike juleaktiviteter både for liten og stor. Det blir servert grøt, smultringer, gløgg og saft, man kan lage julepynt i juleverkstedet og det blir også utstillere og masse andre aktiviteter i parken.

Pris: Kr. 65 for alle.
Tid:
27.-28. november kl 11-16
3.-4. desember kl 11-16

Hallovenn

Hvorfor gå på Halloween når du heller kan gå på Hallovenn på Lindland Gård? På Hallovenn kan barna komme utkledd eller slik de vil. Det viktigste er at de får oppleve en morsom feiring med gøye aktivitetsløyper.

Alle barna får utdelt parkkart med forskjellige poster de kan besøke med forskjellige overraskelser. Dette er noe barn flest synes er veldig spennende. Kiosken og gårdsbutikken er også åpen dersom man vil ha litt mat og drikke.

Pris: Barn (alder 0-16): kr 150. Voksen: kr 80. (Årskort gjelder ikke på Hallovenn.)

Tid og sted:
Fredag 29. oktober fra kl. 17-20
Lørdag 30. oktober fra kl. 11-15
Søndag 31. oktober fra kl. 11-15

Utleie

Vi leier ut lokalene på Lindland Gård til ulike arrangementer, bl.a. barnedåp, konfirmasjon, bursdager og bedriftsmøter. Dersom det skulle være av interesse kan du ta kontakt på e-post gunn@lindlandgard.no for mer informasjon eller booking.