fbpx

Skip links

Arrangementer

For booking av arrangementer, kontakt oss på: E-post: post@lindlandgard.no | Mob: +47 915 49 960.

Sommerfest

22. juni kl 17:00 – 02:00 slår vi på stortromma og inviterer til sommerfest på Lindland Gård. Her blir det variert musikk og god stemning i nydelige omgivelser! Spang Raiders, Spelemannslaget, Gledeskompaniet, Showkoret og Johnny Sandaker «Johnnyboy» kommer og underholder oss.

• Mulighet for grupper eller bedrifter å forhåndsbestille bord med deilig sommertapas
• Kiosksalg av mat og drikke

Arrangementet har 18 års grense.

Full pakke med billett og mat kr 890. Kun billett kr 525.
Kun billett bestilles via QR-koden eller på Hoopla.no
For full pakke med sommertapas kontakt oss på epost
post@lindlandgard.no eller ring oss på tlf 91 54 99 60

Alpakkatur

Opplev magien med våre sjarmerende alpakkaer!

Bli med oss på en unik opplevelse og ta en pause fra hverdagen mens du går på tur med en av våre bedårende alpakkaer. Vi tilbyr en herlig 1-times alpakkatur gjennom vakre skogsstier og grusveier som strekker seg over ca. 2 km. Dette er den perfekte aktiviteten for både store og små, og den passer ypperlig som et avbrekk i helgen. Vi er stolte av å tilby denne opplevelsen hver lørdag og søndag, året rundt.

Alpakkaer, med sine myke pels og vennlige vesen, har en lang historie som går tilbake til de gamle sivilisasjonene i Sør-Amerika. De er kjent for sin rolige og nysgjerrige natur, og det er en glede å kunne dele deres selskap med deg. Visste du at alpakkaer er beslektet med kameler, og at de produserer en luksuriøs ull som er varm, myk og allergivennlig?

For å sikre en personlig opplevelse begrenser vi hver tur til maksimalt 4 deltakere samtidig. Minimum antall deltakere er 2. Aldersgrensen for å delta selvstendig er 12 år, mens yngre deltakere kan nyte turen sammen med en voksen. Turen må forhåndsbestilles via e-post til post@lindlandgard.no, minimum 2 dager før ønsket dato.

Prisen for denne uforglemmelige opplevelsen er kun 280 kr per person som ønsker å leie en egen alpakka for turen. For ledsagere eller de som ønsker å bli med på turen uten å leie en alpakka, er prisen 125 kr per person. Vennligst merk at inngangsbilletten til gården ikke er inkludert i prisen.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille din alpakkatur på Lindland Gård. Vi gleder oss til å dele våre fantastiske alpakkaer og den vakre naturen med deg!

Dyrepasser for en dag

Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe som dyrepasser?

Som dyrepasser for geiter, alpakka, lamaer, minigriser, kaniner og hester, bruker vi det meste av tiden vår på å forberede og servere mat til dyrene, samt å holde områdene deres rene. Det er viktig for oss å vise respekt for disse dyrene som vi tar vare på.

Vil du oppleve hvordan det er å være dyrepasser for disse dyrene?

Hos oss kan du få denne erfaringen året rundt.

Du vil få muligheten til å:

  • Delta i matingen av ulike dyr, som geiter, alpakka, lamaer, minigriser, kaniner og hester. Vi tilpasser aktivitetene basert på alder og interesser.
  • Lære mer om deres adferd og behov mens du hjelper til med å ta vare på dem.
  • Stelle dyrene på gården, børste hestene, kose med kaninene, foring og rengjøring.
  • Få en unik nærkontakt med dyrene og lære om deres livsstil og naturhistorie.

Pris:

2 timer:

Kr 350,- per person

For bestilling eller spørsmål, kontakt oss på post@lindlandgard.no.

Viktig informasjon!

Aldersgrensen er minimum 7 år, og det er ingen øvre aldersgrense. Hvis du har nedsatt bevegelighet og ønsker å være dyrepasser for en dag, ta kontakt med oss for å få avklaringer.

Vi ønsker å understreke at all kontakt mellom mennesker og dyr skjer kun på dyrenes premisser.

Barnebursdag

Å feire bursdag på gården er en kjempeopplevelse for barna. Vi dekker opp langbord og serverer pølse og brus. Annen mat er mulig etter avtale. Barna får også is, og foreldrene kan gjerne ta med egen kake dersom de ønsker det. Det er mulig å velge to aktiviteter. Vi tilbyr ridning, klatring, alpakkatur og laserskyting på blink.

Pris: 239,- per person. Minimum ti personer.
Meld fra om eventuelle allergier og andre behov for tilrettelegging.

Bursdager gjennomføres kun onsdager og torsdager utenom sesong, alle dager i sesong. Bestilles på post@lindlandgard.no.

Hallovenn

Hvorfor gå på Halloween når du heller kan gå på Hallovenn på Lindland Gård? Vi arrangerer Hallovenn hvert år hvor barna kan komme utkledd eller slik de vil. Det viktigste er at de får oppleve en morsom feiring med gøye aktivitetsløyper.

Alle barna får utdelt parkkart med forskjellige poster de kan besøke med forskjellige overraskelser. Dette er noe barn flest synes er veldig spennende. Kiosken og gårdsbutikken er også åpen dersom man vil ha litt mat og drikke.

I år vil Hallovenn bli holdt følgende dager:

  • Fredag 27. oktober kl 17-20
  • Lørdag 28. oktober kl 12-15
  • Søndag 29. oktober kl 12-15

Barn: kr 165
Voksne: kr 80
Billetter kan kjøpes ved inngangen.

Selskapsutleie

Vi leier ut lokalene på Lindland Gård til ulike arrangementer, bl.a. barnedåp, konfirmasjon, bursdager og bedriftsmøter. Her er det plass til 40 personer og det koster kr 3500 per dag.

Vi har også et mindre lokale til leie med plass til 16 personer. Dette koster kr 1800 per dag.

Dersom det skulle være av interesse kan du ta kontakt på e-post gunn@lindlandgard.no for mer informasjon eller booking.