fbpx

Skip links

Gårdsbutikk

Velkommen til Lindland Gård sin gårdsbutikk

Besøk Lindland gård sin gårdsbutikk og opplev en unik handelsopplevelse med lokale produkter, barneklær, interiør, hårprodukter og deilige middager. Vi er åpne når parken er åpen. Hver tirsdag og onsdag kl 11-14 serverer vi også middag (dette gjelder ikke i skolens sommerferie). Velkommen til en hyggelig handel på vår gård!

Lokale produkter

I vår gårdsbutikk finner du et spennende utvalg av produkter som er produsert eller håndplukket fra lokale bønder, produsenter og håndverkere. Her kan du handle hjemmelaget syltetøy, saft, syltet rødløk, krydder, honning fra nærområdet og mye mer. Vi tilbyr også et utvalg av barneklær, hårprodukter, interiør og bøker som er nøye utvalgt for å gi deg en hyggelig handleopplevelse.

Vår gårdsbutikk er mer enn bare en vanlig butikk, det er et sted hvor du kan oppleve den lokale kulturen og smaken av området. Vi er stolte av å kunne tilby deg et autentisk innblikk i lokale produkter som er dyrket med omsorg for miljøet og dyrevelferden.

Middag hver tirsdag og onsdag

I tillegg til vårt brede utvalg av produkter, tilbyr vi også en spesiell opplevelse i form av middagsservering på spesifikke dager. Hver tirsdag og onsdag fra kl. 11-14 kan du nyte deilige middager og desserter til en grei penge i vår gårdsbutikk (gjelder ikke uke 29-31). Dette gir deg muligheten til å smake på lokale retter og nyte en ekte bondegårdsopplevelse mens du handler.